Seminar om internasjonalt kultursamarbeid

Vi inviterer sammen med Barentssekretariatet til et internasjonalt seminar i Tromsø for kulturaktører i Troms. Det blir et lunsj-til-lunsj-seminar, med fokus på hvordan realisere internasjonale kultursamarbeid. 

Tidspunkt
Torsdag 18.04.2024 11.00 - fredag 19.04.2024 15.00
Sted
Fylkestingssalen, Fylkeshuset i Tromsø.

Program og påmelding

Påmeldingsfrister: 8. april hvis du trenger overnatting, eller 15. april hvis du ikke trenger overnatting.

Kontakt anne.mette.satra@tromsfylke.no for spørsmål om påmelding.

Program (PDF, 238 kB)

Innhold

Du vil få presentert de fleste av relevante og tilgjengelige tilskuddsordninger, og vi har invitert organisasjonene som har i oppdrag å fremme norsk kultur i utlandet, for å si noe om hvordan de jobber.  I tillegg stiller både Kultur- og likestillingsdepartementet og Utenriksdepartementet for å delta i samtalen og treffe dere aktører i Troms. I all hovedsak ønsker vi å rette oss mot det profesjonelle kulturfeltet.

Med forbehold om endringer.

Praktisk

Seminaret er gratis å delta på. 

Overnatting: 

Ved behov for overnatting – kryss av i påmeldingsskjema, og vi kan dekke din overnatting. Overnatting skjer på Tromsø Smarthotell, Vestregata. Påmeldingsfrist for overnatting er 8. april.

Reisekostnader: 

Vi kan dekke enkelte reisekostnader innad i fylket, og etter avtale – dette meldes fra om i påmeldingsskjema, og vi tar nærmere kontakt.

Stumfilmkonserten: 

Ønsker du billett, klikk JA i påmeldingsskjemaet, så sender vi deg lenke for å hente ut en gratis billett. NB! Kun for deltagere på seminaret.

Om stumfilmkonserten THE GIRL IN TAILS
 

Arrangør

Troms fylkeskommune og Barentssekretariatet

Kontakt

Anne Mette Sætra