Stedsutviklingskonferanse 2024

Fylkeskommunen i samarbeid med Statsforvalteren ønsker velkommen til stedsutviklingskonferanse i Tromsø 4. september, kl. 10.15-15.45!

Dato
4. september 2024
Tid
10:15 - 15:45
Sted
Fylkestingssalen, Fylkeshuset i Tromsø.

Konferansen er rettet mot kommunene og de som jobber med samfunns-/arealplanlegging, folkehelsekoordinatorer, kulturkonsulenter, næringskonsulenter, barn/unge, politikere, m.m..

Programmet er under utarbeiding men hovedfokuset ligger på attraktive tettsteder og vellykka prosjekter i kommunene. Her kommer det gode eksempler fra Harstad, Lavangen, Lyngen, Senja og Kvæfjord. Vi ønsker også å ha med DOGA for å snakke om GNIST i tillegg til en kommune som har god erfaring fra dette. Endelig program sendes ut senest i løpet av uke 34.

Konferansen avholdes i fylkestingssalen på fylkeshuset i Tromsø for de som ønsker å delta fysisk, men vil også strømmes for deltakelse digitalt. Det er begrenset mengde med plasser, og vi tar derfor forbehold om at vi når påmeldingsfristen nærmer seg kan begrense antall fysiske deltakere per kommune. På grunn av plassbegrensning vil fysisk deltakelse fra kommunene prioriteres, mens strømming er tilgjengelig for øvrige interesserte.

Vi gleder oss til en spennende dag, og håper så mange som mulig har anledning til å delta!

Påmeldingsfrist er 23. august.

Påmelding

For spørsmål, ta kontakt med Christina Solhaug Joakimsen, christina.joakimsen@tromsfylke.no.

Arrangør

Troms fylkeskommune og Statsforvalteren i Troms og Finnmark

Kontakt

Christina Solhaug Joakimsen