FORREGION - forprosjekt i bedrift

Ønsker du bruke forskning i utviklingen av din bedrift? FORREGION har som mål å få flere bedrifter til å bruke forskning i eget utviklingsarbeid og har kompetansemeglere som kan hjelpe til med å finne forskningsmiljø og relevante støtteordninger. 

Det er satt av 2,4 millioner kroner til forprosjekter i bedrift i 2024 og du kan sende inn søknad fram til 15. september.

Mål for ordningen

Hensikten med støtte til forprosjekter i bedrift er å gjøre flere bedrifter fortrolige med å bruke forskning. FORREGION støtter prosjektideer som har som mål å utvikle innovative løsninger som kan bidra til digitalisering, bærekraftig verdiskaping, teknologi eller grønn omstilling i Troms. 

Hvem kan søke?

Bedrifter med adresse eller vesentlig aktivitet i Troms. Bedriften må ha en ambisjon om at arbeidet skal bidra til etablering av, eller fortsettelse samarbeid med forskningsinstitusjoner. Mer om hvem som kan søke finner du på RFF Arktis sine nettsider.

Trykk her for mer informasjon om hvem som skal søke

Krav til søknad

Det stilles krav til søknadens utforming og innhold. Disse kravene fremkommer av utlysningstekst på RFF Arktis sine nettsider og i søknadskjemaet.

Trykk her for utlysningstekst på RFF sine nettsider

Søknadsfrist

Fylkeskommunen har løpende mottak av søknader om forprosjekt i bedrift frem til 15. september. 

Send inn søknad her

Kontakt oss

Julie Fredriksen

Rådgiver

julie.fredriksen@tromsfylke.no

Tor Hovde

Kompetansemegler

tor@kupa.no

Line Kjelstrup

Kompetansemegler

line@biotechnorth.no

Øyvind Jørgensen

Kompetansemegler

oyvind@kupa.no