Hva er veien videre for Kompetansenettverk for lokalmat i Nord-Norge?

Bli med å hør hva Kompetansenettverket for lokalmat i nord gjør, og kom med innspill til aktiviteter. Tilbudet i nettverket er kurs og veiledning til lokalmatprodusenter.

Møte vil foregå på Team 2. desember fra kl. 10 til 11.

Agenda

  • Velkommen ved Vigdis Nilsen, Troms fylkeskommune
  • Orientering om Kompetansenettverket for lokalmat i nord ved Kine Skogås Fristad, Prosjektleder Kompetansenettverk lokalmat nord
  • Kompetansenettverket ønsker innspill til videre satsing og løft for lokalmaten i nord

Påmelding

Trykk her for påmelding

Om Kompetansenettverket

Kompetansenettverkene for lokalmat med fem regioner ble etablert i 2001, som en del av Verdiskapingsprogrammet for mat. Hver region koordineres av respektive fylkeskommuner og egne styringsgrupper. Ordningen er finansiert over Landbrukets utviklingsfond, og fastsettes i de årlige Jordbruksforhandlingene.

Kompetansenettverkene skal bidra til økt lokal verdiskaping over hele landet og at større verdier blir igjen i primærleddet. Mer produktmangfold, en levende matkultur, mat med kvalitet og mat som er trygg.

Troms fylkeskommune har ansvar for Kompetansenetteverk lokalmat i nord med NIBIO Tromsø som regional aktør. Kompetansenettverket for lokalmat i nord dekker fylkene Nordland, Troms og Finnmark.  

Faglig råd for kompetansenettverket består av representanter fra næring, fylkeskommuner, Innovasjon Norge og Statsforvalterne.