Elev-PC

Informasjon om bestillinger for neste skoleår (2024–25) kommer nærmere sommeren. Endringer vil gjelde for eksempel priser og modeller. Denne siden er under endring.

 

Alle elever i de videregående skolene i Troms fylkeskommune skal ha en bærbar datamaskin.

Elevene eier datamaskinene selv, og elever som skal begynne i Vg1 må derfor selv sørge for å skaffe seg en datamaskin til skolestart. 

Du kan bestille en PC eller Mac gjennom fylkeskommunens ordning, eller du kan bruke din egen hvis du har en god maskin fra før.

Hvis du bestiller gjennom fylkeskommunens ordning, eier du maskinen selv, også etter endt videregående opplæring. Logg på med elevens MinID ved bestilling.

Har du spørsmål om elev-PC? Send e-post til elevpc@tromsfylke.no

Disse gjelder ordningen for

Tilbudet om rabattert datamaskin gjelder for elever, også de med voksenrett, som begynner for første gang på Vg1 i Troms fylkeskommune, samt Nordborg videregående skole. Elever i innføringsklasser for minoritetsspråklige omfattes også av ordningen. Dette betyr også at elever som tidligere har begynt på VG1 i Troms ikke omfattes av ordningen.

Elever som skal begynne i VG2 eller VG3 samt elever som begynner på VG1 på nytt, skal benytte datamaskinen de hadde i fjor, og kan ikke kjøpe maskin på denne ordningen.

Bestille PC og Mac

Modeller og betaling 

Tekniske spesifikasjoner

Spørsmål og svar

Under finner du svar på de vanligste spørsmålene vi får om elev-PC-ordningen.

Finner du ikke svar på ditt spørsmål her, kan du sende en epost til elevpc@tffk.no

Bestilling

Betaling

Programvare

Service og forsikring

Har du spørsmål om elev-PC? Send e-post til elevpc@tffk.no